İstanbul Politik Araştırmalar Enstitüsü (İstanPol) ve Türkiye Çalışmaları Merkezi işbirliğinde gerçekleşen Karşılaştırmalı Siyaset Atölyelerinin üçüncüsü 17 Ekim 2018’de Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü’nde düzenlenecektir.

Kadir Has Üniversitesi Türkiye Çalışmaları Merkezi, 8 Ekim 2018 Pazartesi günü 11:00-12:30 saatleri arasında Kadir Has (Cibali) Kampüsü'nde bulunan D-104 numaralı salonda “Geçmişten Günümüze Türkiye-İsrail İlişkileri” başlıklı bir söyleşi düzenleyecektir.

Dış Politika Akademisi

Türkiye Çalışmaları Merkezi, Uluslararası İlişkiler Konseyi Derneği tarafından 2015'ten bu yana düzenlenen "Dış Politika Akademisi" başlıklı eğitim programının ortakları arasında yer alacaktır.

Türkiye Çalışmaları Merkezi, 27 Haziran 2018'de Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger'in ana konuşmacı olacağı “The EU’s Role in the Neighbourhood and its Relations with Turkey” başlıklı bir konferans düzenleyecektir.

Türkiye Çalışmaları Merkezi, Turkish Policy Quarterly Dergisi'nin 28 Haziran 2018’de gerçekleştireceği “Değişen Türkiye’de Din, Milliyetçilik ve Değerler” paneline ev sahipliği yapacaktır.