Türkiye Çalışmaları Merkezi, 27 Haziran 2018'de Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger'in ana konuşmacı olacağı “The EU’s Role in the Neighbourhood and its Relations with Turkey” başlıklı bir konferans düzenleyecektir.

Türkiye Çalışmaları Merkezi, Turkish Policy Quarterly Dergisi'nin 28 Haziran 2018’de gerçekleştireceği “Değişen Türkiye’de Din, Milliyetçilik ve Değerler” paneline ev sahipliği yapacaktır.

Türkiye Çalışmaları Merkezi, Uluslararası İlişkiler ve güvenlik alanındaki temel kavramlara dair bilgi eksikliğinin giderilmesi amacıyla "Kavram Avcıları: Yeni Başlayanlar için Video Serisi" başlıklı bir projeyi hayata geçirmiştir.

Türkiye Çalışmaları Merkezi ve İstanbul Politik Araştırmalar Enstitüsü (İstanPol) işbirliğinde düzenlenen "Karşılaştırmalı Siyaset Atölyeleri" serisinin ikincisi 4 Haziran 2018'de Kadir Has Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşecek. Periyodik aralıklarla düzenlenen atölyelerin ikincisinde konumuz popülizm.

Kadir Has Üniversitesi Türkiye Çalışmaları Merkezi, İstanbul Politik Araştırmalar Enstitüsü (İstanPol) ve Northeast Working Group on Turkish Politics tarafından hazırlanan ve lisansüstü öğrencilere açık olan "Toplumsal Değişimi Çalışmak: Göç" başlıklı Metot Okulu'na ev sahipliği yapacak.